God jul!

God jul!

23 desember 2015,   By ,   0 Comments
Julefreden begynner å senke seg etter et begivenhetsrikt år i Kultur- og naturreise og for arbeidet med åpne data. Vi takker for all innsats fra alle som har bidratt i arbeidet og deltatt på ulike måter i Kultur- og naturreises aktiviteter. Et godt grunnlag er lagt for arbeidet med økt tilgang til åpne kart-, kultur- og miljødata.
Mange biter har falt på plass i førjulstiden med hensyn til det videre samarbeidet mellom Kartverket, Kulturrådet, Riksanktivaren og Riksarkivet, og vi håper at at 2016 blir et viktig skritt fremover i det felles arbeidet.
Vi i prosjektgruppen ønsker dere alle en fredelig og riktig god jul med julebilder og -historier fra samlingene.
​Og i delingens ånd kan vi nevne at snø-pluginen utviklet for denne tjenesten, av Atle Sveen, er allerede tatt i bruk av Der Spiegel. Så få vi også håpe på litt ekte snø rundt i landet hvor julen feires!

 


Kategorier