Bli med på siste workshop i digitale fortellinger

Bli med på siste workshop i digitale fortellinger

07 august 2015,   By ,   0 Comments

Har du noe å formidle om kultur, historie, kulturminner og natur langs pilegrimsleden fra Oslo til Trondheim? Ønsker å formidle det digitalt?

Da har du muligheten på workshop 21.-22. september på Sverresborg i Trondheim. Dette er Kultur- og naturreises siste workshop i digitale fortellinger. Workshopen arrangeres sammen med Nasjonalt Pilegrimssenter og med Kristin Bolgård fra Kulturrådet som kursholder sammen med oss i Kultur- og naturreise .

Vi ser frem til å bringe frem kjent, ukjent og nytt materiale. En fin mulighet til å lære seg digitalt formidlingsvertøy og bidra til den store dugnaden med å øke digitalt innhold i et av våre pilotområder. Kanskje akkuart din fortelling blir lest / lyttet til eller sett av en turist på mobilen neste gang han / hun ferdes langs leden.

For mer informasjon om workshop og påmelding se her.

Inn i Nidarosdomen. Foto: Sidsel Hindal


Kategorier