Sett av datoen! – KNreise konferanse 13. nov. Oslo

Sett av datoen! – KNreise konferanse 13. nov. Oslo

30 juni 2015,   By ,   0 Comments

Kultur- og naturreises arbeid som prosjekt avrundes i desember i år. Den 13. november arrangerer prosjektet sin siste konferanse som skal være åpen for alle. Utgangspunktet for konferansen er å se nærmere på de erfaringer som har blitt gjort i løpet av prosjekts liv, men hovedfokus for samlingen er å tenke fremover. Det er en ambisjon at konferansen skal sette søkelyset på områder prosjektet har erfart som helt vesentlig for veien videre når det gjelder tilgjengeliggjøring og formidling av kultur- og naturdata. Åpne data; samarbeid og samordning på tvers;  brukerperspektiv; og mobilformidling er bare en smakebit på hva som skal diskuteres.

Konferansen finner sted i Oslo, på Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) den 13. november. Mer informasjon kommer over sommerferien, men sett av datoen i mellomtiden!


Kategorier