Demonstratorarbeidet er i gang

Demonstratorarbeidet er i gang

20 mai 2015,   By ,   0 Comments

Det tidligere annonserte arbeidet med å få utviklet et antall kartbaserte demonstratorer i samarbeid med Norkart er nå i gang. Arbeidet er ennå i en tidlig fase med fokus på grunnleggende problemstillinger og utvikling av tekniske grunnkomponenter, men for de som måtte være interessert og litt teknisk anlagt så er det allerede mulig å følge utviklingen og se noen midlertidige resultater.

Det er så langt lagt mest vekt på håndtering av ulike datakilder, visningsstrategier for ulike innholdstyper og kilder og det er lagt mindre vekt på det visuelle. De ulike tjenestene vil også til tider kunne være ustabile ettersom endringer blir publisert fortløpende, men med litt tålmodighet vil man kunne få et inntrykk av hva det jobbes med. Og selv om dette ikke er ferdige løsninger så setter vi stor pris på tilbakemeldinger underveis – både i forhold til selve løsningene og til hvilke moduler og hvilken funksjonalitet som kan være nyttig for gjenbruk i andre sammenhenger.


Kategorier