Vi trenger deg 26. august! Betatesting av Kultur- og naturreise-app i Akerselva

Vi trenger deg 26. august! Betatesting av Kultur- og naturreise-app i Akerselva

03 juni 2014,   By ,   1 Comments
Hva skjuler seg i landskapet rundt meg?

Hva skjuler seg i landskapet rundt meg?

Vi søker 10 personer til å teste appen vi utvikler:

Kultur- og naturreise appen (KNappen) er en app som synliggjør det usynlige på det stedet du befinner deg akkurat nå. Vi har innhold i hele Norge! Appen viser deg hva som er rundt deg i landskapet av historier og informasjon knyttet til kultur og natur. Hvem var det som bodde her i 1910? Hvilket verneområdet er du inne i akkurat nå? Hva forteller det lokalet museet om bygningen du ser på eller hvilke dyr er observert i området. Her finner du personlige fortellinger, historierer, fakta og innhold fra offentlig databaser om natur, kulturminner og historie knyttet til stedet der du er. Det meste av innholdet i informasjonspunktene er registeringer i databaser, men det finnes også mer bearbeidet innhold som artikler med foto, videoer og lydspor. Hovedinngangen til innholdet er kart, men du kan også søke etter ulike emner som dyr eller kulturminner, få opp en liste over hva som finnes i nærheten eller søke i sjanger og medietype.

De som deltar som testere kan bli fotografert, filmet og lyd av samtaler kan bli tatt opp.

 

De som tester må ha egen smarttelefon iinnenfor disse spesifikasjonene iPhone 5 og nyere med iOS 7.0 eller nyere eller Samsung Galaxy S2, 3 og 4 med OS Android v4.1 til v4.3.

 Meld deg på her! Førstemann til mølla.

Foreløpig program 26. august:

16.30 Velkommen og pizza

17.00 Utendørs testing

18.00 Svare på spørreskjema og dialog – kaffe og noe attåt


Kategorier